Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur


Vårt utbud av flyttjänster

Här hittar du några av våra tjänster som vi erbjuder inom flytt sektionen, vi kan även anpassa oss utefter era önskemål, hör då bara av er så vi kan diskutera det och hjälpa er med era behov. Alla våra tjänster erbjuds till förmånliga priser och utförs på ett tryggt och säkert sätt så att du som kund kan vara nöjd.


Redo för at flytta till ett nytt hem?

Bestflytt 24 är ett företag som hjälper dig med ditt flyttuppdrag så att det sker på ett tryggt och säkert sätt, när du anlitar oss får utförs arbetet av ett företag med god erfarenhet, hjälpsam personal samt passande fordon för just din flytt. Vare sig det är ett litet eller stort uppdrag så utförs arbetet med kvalitet, effektivt och på ett säkert sätt. När du ska flytta ditt företag/kontor så kan du Bestflytt 24 utföra jobbet åt er, genom att välja oss så kan du känna dig trygg över att lämna uppdraget till vår flyttfirma. Det är viktigt att tidsplanen följs och att ni snabbt kan vara igång igen på eran nya arbetsplats. Ibland kan det vara jobbigt att städa efter att man flyttat. Då kan du anlita oss så löser vi det åt er oftast är det färdigt samma dag, ni får ett väl utfört jobb med.Rutavdrag 

Flyttning kan vara kostsamt och man anlitar ett företag, tack vare RUT-Avdraget så har du möjligheten att få skatteavdrag för 50 procent av hela arbetskostnaden. Kraven för att kunna ta del av detta avdrag är att man måste vara 18 år samt ha ett fast boende i Sverige eller att du ska ha betalt 90% av din inkomstskatt till landet.Flyttkartonger till flytten

Vid flyttning är man alltid behov att av flyttkartonger, va väl förberedd och beställt hem det innan du börjar med din flyttning. Om du skulle vara i behov av hjälp med det så kan ni höra av er till oss så löser vi det!


Hjälp med flyttstädning

Om du funderar på att du behöver städa i samband med flytten så kan vi hjälpa dig med det också till ett förmånligt pris. Du behöver endast meddela oss om att du är i behov att flyttstädning utöver din flyttning så skickar vi ett städteam som hjälper dig med det. Städningen utförs med kundnöjdhetsgaranti och bostaden lämnas tillbaka i ett bra skick.