Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Flytthjälp

Här hittar du några av våra tjänster som vi erbjuder inom flytt sektionen som bland annat så kan vi hjälpa till med bohagsflytt och kontorsflytt och vi  anpassar oss utefter era önskemål. Om du är intresserad så hör då bara av er så vi kan diskutera det och hjälpa er med flytten. Alla våra tjänster erbjuds till förmånliga priser och utförs på ett tryggt och säkert sätt så att du som kund kan vara nöjd med vår flyttfirma.

Redo för at flytta till ett nytt hem?

Här hittar du några av våra tjänster som vi ezrbjuder inom flytt sektionen som bland annat så kan vi hjälpa till med bohagsflytt och kontorsflytt och vi  anpassar oss utefter era önskemål. Om du är intresserad så hör då bara av er så vi kan diskutera det och hjälpa er med flytten. Alla våra tjänster erbjuds till förmånliga priser och utförs på ett tryggt och säkert sätt så att du som kund kan vara nöjd med vår flyttfirma.Bestflytt 24 är en flyttfirma i Uppsala som hjälper dig med dina flyttuppdrag så att det sker på ett tryggt och säkert sätt. När du anlitar oss får utförs arbetet av ett företag med god erfarenhet, hjälpsam personal samt passande fordon för just din flytt. Vare sig det är ett litet eller stort uppdrag som att flytta hemifrån eller byte av arbetsplats för jobbet så utförs arbetet med kvalitet, effektivt och på ett säkert sätt. 

När du ska flytta ditt företag/kontor så finns vi där att erbjuda flytthjälp i Uppsala åt er, genom att välja oss så kan du känna dig trygg över att lämna uppdraget till vår flyttfirma. Det är viktigt att tidsplanen följs och att ni snabbt kan vara igång igen på eran nya arbetsplats. Anlitar du oss så löser vi det åt er oftast samma dag och ni får ett väl utfört jobb med.RUT-avdrag 

Flyttning kan vara kostsamt och man anlitar ett företag, tack vare RUT-Avdraget så har du möjligheten att få skatteavdrag för 50 procent av hela arbetskostnaden. Kraven för att kunna ta del av detta avdrag är att man måste vara 18 år samt ha ett fast boende i Sverige eller att du ska ha betalt 90% av din inkomstskatt till landet.


Flyttkartonger till flytten

Vid flyttning är man alltid behov att av flyttkartonger eller annan flytthjälp, var väl förberedd och beställt hem det innan du börjar med din flyttning. Om du skulle vara i behov av hjälp med det så kan ni höra av er till oss så löser vi det eller läs mer.


Hjälp med flyttstädning

Om du funderar på att du behöver städa i samband med flytten så kan vi hjälpa dig med det också till ett förmånligt pris. Du behöver endast meddela oss om att du är i behov att flyttstädning utöver din flyttning så skickar vi ett städteam som hjälper dig med det. Städningen utförs med kundnöjdhetsgaranti och bostaden lämnas tillbaka i ett bra skick.Vad säger våra kunder om oss?

Kundnöjdhet är en av våra prioriteter och vi jobbar ständigt med att din flytt och städupplevelse ska vara av högsta kvalitet. Vi tar även emot kundernas respons för att ständigt utveckla verksamheten.RUT-Avdrag

Våra tjänster för ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. DU betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget.