Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Integritetspolicy

Introduktion

Bestflytt24 är engagerade i att skydda din integritet. Denna integritetspolicy beskriver vår policy och praxis när det gäller behandlingen av dina personuppgifter.

Vilken information samlar vi in? 

Vi samlar in information som du lämnar till oss, till exempel när du registrerar dig på vår webbplats eller när du gör en beställning. Den information vi samlar in inkluderar ditt namn, e-postadress, postadress och telefonnummer. Vi samlar också in information om din användning av vår webbplats och om dina köp från oss.

Hur använder vi din information? 

Vi använder din information för att tillhandahålla dig med produkter och tjänster, för att hantera din beställning och för att kommunicera med dig. Vi kan också använda din information för att förbättra vår webbplats och för att personalisera din upplevelse på vår webbplats. Exempelvis genom att skicka recensioner, prisförfrågningar och liknande med informationen som angivits.

Delning av din information 

Vi kommer inte att sälja eller på annat sätt överföra din information till tredje part utan ditt samtycke, med undantag för våra tjänsteleverantörer som behöver informationen för att tillhandahålla tjänster till oss eller till dig. Vi kan också lämna ut din information om det krävs enligt gällande lag.

Säkerhet 

Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda din information mot obehörig åtkomst, användning, förlust eller förstörelse.

Ändringar i denna integritetspolicy 

Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i denna integritetspolicy när som helst. Om vi gör ändringar i vår integritetspolicy kommer vi att publicera den uppdaterade policyen på vår webbplats.

Kontaktinformation 

Om du har frågor om vår integritetspolicy, vänligen kontakta oss på [email protected].