Letar du efter en bra städfirma i Uppsala?

Vi på bestflytt 24 erbjuder utöver flytt tjänster även andra tjänster på denna sidan kan du hitta du några av våra tjänster som vi erbjuder inom städ sektionen, vi kan även anpassa oss utefter era önskemål. Alla våra tjänster erbjuds till förmånliga priser och utförs på ett tryggt och säkert sätt så att du som kund kan vara nöjd. Har du några funderingar eller liknande tveka inte av att höra av dig till oss

Har du bestämt dig?

Om du redan vet vad du är ute efter så kan du kolla in våra paket och priser via boknings sidan klicka på länken nedanför för att komma vidare till boknings av tjänst

Bestflytt 24 är ett som även utför städtjänster med hög kvalité för både företag och privatpersoner i Uppsala och Stockholm. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av städarbeten, vi har som mål att erbjuda bra service åt våra kunder. Vårt arbetssätt går ut på att använda miljöanpassade städmetoder och material och vi jobbar ständigt med att utvecklas inom våra arbetsområde. Vi vill ge dig som kund en väl uppfört uppdrag. Med god erfarenhet samt att vi ständigt utvecklas kan vi erbjuda dig förmånliga priser och att effektivt arbete.

    


Flyttstäd

Om man ska flytta kräver det ganska mycket tid och det kan vara lite jobbigt då är det bra att ta hjälp av en firma som kan hjälpa en göra rent efter flytten. Vi ser till att arbetet utförs på ett bra sätt och gör rent så att ni får godkänt av hyresvärden. Vi lägger fokus på att göra en djuprengöring som är kvalitetssäkrad . Genom att anlita oss så sparar du tid och får en garanti på jobbet.

Vårt företag är etablerat i Uppsala men vi kan även utföra uppdrag inom Stockholms området, så om ni är i behov göra ditt hem så rent och vackert som möjligt så kan ni kontakta oss!