Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Återvinning

Var med och bevara miljön?

Det är viktigt att återvinna för att ta hand om miljön och därför tar vi hand om ditt skräp genom att komma ut och hämta det och därefter sortera avfallet på ett fackmässigt sätt. Detta är en bra process för att se till att man blir av med gammalt material som elektronik, plast, glas och annat återanvänds och blir nya saker. Vi hjälper både företag och privatpersoner och anpassar oss utefter era behov och önskemål, skulle ni ha några funderingar så är det bara att höra av sig!



Avfallshantering

Det finns en stor brist på hur vi hanterar avfallet som uppstår. Därför har vi några råd om hur man ska hantera detta. Det är viktigt att man ser över hur man hanterar matrester, batterier, glas, papper, kartong, plast och elektronik artiklar. Bestflytt 24 är med och hjälper till inom detta genom att vi tar hand om ert avfall och ser till att det hamnar på rätt plats.



Några allmänna tips

Ha miljöstationer
Man kan ha miljöstationer både hemma och på jobbet för att lättare kunna sortera det avfall som uppstår, det kan exempelvis vara små kartonger eller plast korgar som är markerade. Detta leder till att man ökar sannolikheten för att olika sorters skräp hamnar där det ska.

Panta burkar
Många brukar slänga pantburkar lite överallt och genom att se till att alla burkarna hamnar på rätt plats kan du vara med och hjälpa miljön. Om du har ett företag så är ett enkelt sätt att bli av med pantburkarna att låta din lokala städfirma vara med ta hand om panten.



Återvinna elektronik
Man har rätt att lämna tillbaka datorer och liknande till producenten och detta är enligt förordningen om producentansvar för elektroniska och elektriska produkter så kan du lämna in äldre  produkter i samband med köp av ny. Producenten ansvarar om att den tas hand om på ett miljöanpassat sätt och att kostnaden för detta faller på producenten.

Lämning av avfall
Många erbjuder tjänster där de hämtar upp ditt avfall och därefter lämnar det för återvinning. Det viktiga här är att se till att leverantören har ett aktivt miljöarbete. Exempelvis att de har miljöbilar eller kör miljösmart, om ni sköter återvinningen själva så åk till en återvinningscentral så att avfallet tas om hand så miljöriktigt som möjligt.


Vad säger våra kunder om oss?

Kundnöjdhet är en av våra prioriteter och vi jobbar ständigt med att din flytt och städupplevelse ska vara av högsta kvalitet. Vi tar även emot kundernas respons för att ständigt utveckla verksamheten.


Tips

Vi har några tips för dig om hur du ska hand om ditt avfall och återvinna på ett korrekt sätt, för att vi ska hjälpas åt att bevara miljön och allt återanvänds och blir nya saker. Fortsätt läsa för tips och tricks som hjälper dig att göra din flytt så mycket enklare!

Pris

Priset för återvinning beror på mängderna som ska transporteras och vad för typ material och skräp som ska göras av med. Priset är anpassat utefter varje specifikt fall baserat på informationen så vi får in i offerten som ni skickar in.

RUT-Avdrag

Tjänsten ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget.