Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Flyttfirma i Västerås


Letar du efter en pålitlig och smidig flytt? Bestflytt 24 tillhandahåller professionella flytttjänster i Västeråsområdet. Låt oss ta hand om din flytt, från packning till leverans. Våran personal har god erfarenhet bakom sig och utvecklas ständigt samtidigt som de lägger fokus på att du som kund ska vara nöjd med ditt val av tjänst. 

Västerås är centralort för Västerås kommun samt tätort i Västmanland. Det är också Sveriges sjätte största tätort. Det finns två av Europas största företag inom elektrifiering och kraftöverföring som startades 1900 och de har varit involverade i elektrifiering av dåtidens Sverige.

Stadens kulturmiljö  bestå av en mängd byggda hus efter andra världskriget och Centrum innehåller många byggnader från 1900 talet om håller en hög kvalitet. Det är även så att Sveriges första gymnasium grundades i denna staden och att det är en stad med flera parker och fina bostadsområden som lägenhets, villor och radhus.


Offertförfrågan

Om ni känner er redo kan ni enkelt fylla i formuläret så får du ett anpassat pris direkt på mailen! 

Våra tjänster i VästeråsVad säger våra kunder om oss?

Kundnöjdhet är en av våra prioriteter och vi jobbar ständigt med att din flytt och städupplevelse ska vara av högsta kvalitet. Vi tar även emot kundernas respons för att ständigt utveckla verksamheten.Tips

Vi har några tips för dig oavsett om du packar ihop ditt hem eller börjar ett nytt nytt kapitel, är det bäst att ha någon form av plan och veta vad som är vad när det kommer till hushålls flytt. Fortsätt läsa för tips och tricks som hjälper dig att göra din flytt så mycket enklare!

Pris

Priset för våra tjänster beror helt enkelt på storleken samt hur mycket som ska flyttas eller städas vi har några standard riktlinjer när det kommer till prissättning annars så är priset anpassat utefter varje specifikt fall baserat på informationen så vi får in i offerten som ni skickar in.

RUT-Avdrag

Tjänsten bohagsflytt ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget.