Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Flyttfirma i Stockholm

Behöver du flytta till eller inom Stockholm? Bestflytt 24 är din lokala flyttfirma i Stockholm och här för att hjälpa till! Vi tillhandahåller snabba och pålitliga flytttjänster för alla typer av flyttningar, från lägenheter till kontor med mera. Med vårt erfarna team får du en bra flytt!

Stockholm är Sveriges huvudstad och centrum när det kommer till landets kultur, politik och ekonomi. Det ligger vid vid Mälarens utlopp som är på gränsen mellan Södermanland och Uppland. I Stockholms kommun så uppskattas  antal invånare vara ca 1 miljon. Staden ska ha grundats på mitten av 1200-talet senare blivit ett av rikets största ekonomiska och strategiska plats.


Offertförfrågan

Om ni känner er redo kan ni enkelt fylla i formuläret så får du ett anpassat pris direkt på mailen! 

Våra tjänster i StockholmVad säger våra kunder om oss?

Kundnöjdhet är en av våra prioriteter och vi jobbar ständigt med att din flytt och städupplevelse ska vara av högsta kvalitet. Vi tar även emot kundernas respons för att ständigt utveckla verksamheten.Tips

Vi har några tips för dig oavsett om du packar ihop ditt hem eller börjar ett nytt nytt kapitel, är det bäst att ha någon form av plan och veta vad som är vad när det kommer till hushålls flytt. Fortsätt läsa för tips och tricks som hjälper dig att göra din flytt så mycket enklare!

Pris

Priset för våra tjänster beror helt enkelt på storleken samt hur mycket som ska flyttas eller städas vi har några standard riktlinjer när det kommer till prissättning annars så är priset anpassat utefter varje specifikt fall baserat på informationen så vi får in i offerten som ni skickar in.

RUT-Avdrag

Tjänsten bohagsflytt ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget.