Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Flyttfirma i Östhammar


Är du ute efter att flytta? Bestflytt 24 är en flyttfirma som finns tillgängliga lokalt för dig som bor i Östhammar. Vi tillhandahåller dig som kund god service och erbjuder tjänster för både privata och företags kunder. Med ett team som har god erfarenhet av flyttning och hanterar alla storlekar flytt med lätthet och effektivitet. Hos oss får du förmånliga priser och service som strävar att du som kund ska vara nöjd med ditt val av oss.

Östhammar är en liten tätort i Uppland som är centralort i Österhammars Kommun. Dess befolkning är cirka 5000 personer. Det finns flera aktiviter man kan göra här bland annat så finns det ungefär 40 naturreservat och en mängd olika promenadstigar och strövområden samtidigt som det finns gott om aktiviteter som kajakpaddling, ridning, fiske, vandring och cykling. Det har tidigare varit en viktig handels och service ort för norra Roslagen och även varit aktivt inom småindustrin. 


Offertförfrågan

Om ni känner er redo kan ni enkelt fylla i formuläret så får du ett anpassat pris direkt på mailen! 

Våra tjänster i ÖsthammarVad säger våra kunder om oss?

Kundnöjdhet är en av våra prioriteter och vi jobbar ständigt med att din flytt och städupplevelse ska vara av högsta kvalitet. Vi tar även emot kundernas respons för att ständigt utveckla verksamheten.Tips

Vi har några tips för dig oavsett om du packar ihop ditt hem eller börjar ett nytt nytt kapitel, är det bäst att ha någon form av plan och veta vad som är vad när det kommer till hushålls flytt. Fortsätt läsa för tips och tricks som hjälper dig att göra din flytt så mycket enklare!

Pris

Priset för våra tjänster beror helt enkelt på storleken samt hur mycket som ska flyttas eller städas vi har några standard riktlinjer när det kommer till prissättning annars så är priset anpassat utefter varje specifikt fall baserat på informationen så vi får in i offerten som ni skickar in.

RUT-Avdrag

Tjänsten bohagsflytt ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget.