Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Flyttfirma i Gävle


Behöver du flytta? Då har du kommit rätt vi på Bestflytt 24 tillhandahåller de dig som kunna flytttjänster i Gävle med omnejd. Vårt erfarna team av proffs är redo att hjälpa dig med en stressfri flytt från början till slut. Hos oss får du även förmånliga priser och ett team som utför jobbet på ett sådant sätt så att du ska vara nöjd.

Gävle är beläget i Sverige med en befolkning på cirka 100 000 personer. Det är känt för sitt pulserande kulturliv och olika aktiviteter, vilket gör det till en idealisk plats att bo och studera. Kommunen erbjuder en mängd olika boendealternativ för att passa olika budgetar och behov. Gävle har även flera universitet och högskolor som erbjuder kvalitativa utbildningar inom olika områden som teknik, näringsliv, juridik, hälsovetenskap med mera. Med sitt fantastiska läge och utmärkta utbildningsinstitutioner är Gävle en väldigt bra plats för att studera eller börja en karriär.

Det är också en stad som är känd för sitt vackra naturlandskap, med skogar och sjöar utspridda i området. Staden har också en blomstrande industri, med många företag verksamma i regionen. Denna kombination av natur och industri gör det till en attraktiv plats att bo och arbeta på.


Offertförfrågan

Om ni känner er redo kan ni enkelt fylla i formuläret så får du ett anpassat pris direkt på mailen! 

Våra tjänster i GävleVad säger våra kunder om oss?

Kundnöjdhet är en av våra prioriteter och vi jobbar ständigt med att din flytt och städupplevelse ska vara av högsta kvalitet. Vi tar även emot kundernas respons för att ständigt utveckla verksamheten.Tips

Vi har några tips för dig oavsett om du packar ihop ditt hem eller börjar ett nytt nytt kapitel, är det bäst att ha någon form av plan och veta vad som är vad när det kommer till hushålls flytt. Fortsätt läsa för tips och tricks som hjälper dig att göra din flytt så mycket enklare!

Pris

Priset för våra tjänster beror helt enkelt på storleken samt hur mycket som ska flyttas eller städas vi har några standard riktlinjer när det kommer till prissättning annars så är priset anpassat utefter varje specifikt fall baserat på informationen så vi får in i offerten som ni skickar in.

RUT-Avdrag

Tjänsten bohagsflytt ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget.