Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Flyttfirma i Enköping


Behöver du hjälp med att flytta? Bestflytt 24 är här för dig som är privatperson eller företagare. Vi tillhandahåller pålitliga, effektiva och prisvärda flytttjänster i Enköping med omnejd. Vårt erfarna team av flyttare tar hand om allt från packning till lastning till att transportera dina föremål på ett säkert sätt. Med goda och förmånliga priser och att ständigt lägga vikt vid att du som kund ska vara nöjd så kan du känna dig säker med att välja oss när du ska flytta.

Enköpings läge till andra städer har gjort det till en populär mötesplats, här kan man bland annat hitta  vacker natur, närhet till Mälaren, föreningsliv och unika butiker. Här finns det också många olika platser att bo på vare sig du vill ha nära till naturen eller bo på landen eller varför inte i staden.

Varje år så växer Enköping och fler vill flytta hit, man bygger många nya bostäder på olika platser i kommunen och det tillkommer nya stadsdelar, på landsbygden så finns det ett aktivt jordbruk som förser en stor del av Sveriges befolkning med spannmål, men också många som säljer närproducerade produkter på gården. 


Offertförfrågan

Om ni känner er redo kan ni enkelt fylla i formuläret så får du ett anpassat pris direkt på mailen! 

Våra tjänster i EnköpingVad säger våra kunder om oss?

Kundnöjdhet är en av våra prioriteter och vi jobbar ständigt med att din flytt och städupplevelse ska vara av högsta kvalitet. Vi tar även emot kundernas respons för att ständigt utveckla verksamheten.Tips

Vi har några tips för dig oavsett om du packar ihop ditt hem eller börjar ett nytt nytt kapitel, är det bäst att ha någon form av plan och veta vad som är vad när det kommer till hushålls flytt. Fortsätt läsa för tips och tricks som hjälper dig att göra din flytt så mycket enklare!

Pris

Priset för våra tjänster beror helt enkelt på storleken samt hur mycket som ska flyttas eller städas vi har några standard riktlinjer när det kommer till prissättning annars så är priset anpassat utefter varje specifikt fall baserat på informationen så vi får in i offerten som ni skickar in.

RUT-Avdrag

Tjänsten bohagsflytt ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget.