Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Städhjälp

Vi på Bestflytt 24 erbjuder utöver flyttjänster även andra tjänster och på denna sidan kan du hitta du några av de tjänster som vi erbjuder som städfirma självklart så kan vi även anpassa oss utefter era önskemål. Alla våra tjänster erbjuds till förmånliga priser och utförs på ett tryggt och säkert sätt så att du som kund kan vara nöjd. Om det är så att du har du några funderingar eller liknande tveka inte av att höra av dig till oss!

Vårt företag är etablerat i Uppsala men vi kan även utföra uppdrag inom Stockholms området, så om ni är i behov av att göra hemmet så rent och vackert som möjligt så kan ni kontakta oss. Det finns även möjlighet att välja bland olika  städalternativ med priser som passar alla. Du kan välja att städa varje vecka eller till och med daglig rengöring om du vill. Miljön är viktig därför använder vi miljövänliga och allergivänliga rengöringsmaterialen.

Har du bestämt dig?

Om du redan vet vad du är ute efter så kan du boka direkt via boknings sidan


Flyttstäd

Om man ska flytta kräver det ganska mycket tid och det kan vara lite jobbigt då är det bra att ta hjälp av en firma som kan hjälpa en göra rent efter flytten. Vi ser till att flyttstädningen utförs på ett bra sätt och gör rent så att ni får godkänt av hyresvärden. Vi lägger fokus på att göra en djuprengöring som är kvalitetssäkrad. Genom att anlita oss så sparar du tid och får en garanti på jobbet.


Storstädning

Ibland kan det behövas att man gör en ordentlig städning som omfattar hela huset. Då kan man utföra en storstädning som omfattar allt från dammsugning till fönsterputsning och annat som moppning. Detta kan man utföra någon gång per år. Vårt arbetssätt går ut på att använda miljöanpassade städmetoder och material.


Byggstäd

Efter en renovering eller nybyggnation så är byggstädning viktigt och någon man behöver. Efter ett projekt så uppstår bland annat byggdam siom sprider sig lätt i hemmet och kan vara besvärligt att städa bort. Genom att anlita oss så slipper du att städningen och vår personal utför en grundlig av ditt projekt.

Hemstäd

Med vår städning blir din vardag lite enklare och bekvämare. Du kan spara tid och samtidigt som du kommer tillbaka till ett väldoftande och rent hem. Vid hemstädning så ger vi dig dessutom alltid en kundnöjdhetsgaranti efter att vi städar ditt hem. Säkert, smidig och enkelt, så att du ska bli nöjd helt enkelt
Vad säger våra kunder om oss?

Kundnöjdhet är en av våra prioriteter och vi jobbar ständigt med att din flytt och städupplevelse ska vara av högsta kvalitet. Vi tar även emot kundernas respons för att ständigt utveckla verksamheten.Tips

Hemmet är en plats för komfort och trygghet, och att underhålla det är en viktig del för att hålla den känslan vid liv. Oavsett om du letar efter hjälp med djup städning eller bara behöver lite tips om hur du kan hålla ordning i ditt hem så har vi en blogg med guider som ger dig information som du behöver för att komma igång.

Pris

Priset bestämmas baserat på antal utförda timmar, men vi har även abonnemang där vi ordnan paket per vecka, månad eller liknande samtidigt beror det på vad ni välje ska vara inkludera i städningen. Standard priserna hittar ni i vår prislista annars kan man skicka en offert för ett pris!

RUT-Avdrag

Tjänsterna ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget.