Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Vad kostar det att anlita en flytt eller städfirma?

Planer på att flytt eller städa ?

Då behöver du ta reda på vad det kommer att kosta dig innan du tar steget att beställa tjänsten från något företag. Kanske är det så att ska du utföra en storstädning eller flytta hemifrån. Vi ger dig grundläggande information om vad det skulle kosta dig att innan du bokar tjänsten.


Offertförfrågan

Om ni känner er redo kan ni enkelt fylla i formuläret så får du ett anpassat pris på mailen! 


          


Prisättning

När det kommer till prissättningen så har finns det två alternativ det första är att vi tar betalt per timme och det andra att du betalar ett fast pris. Bland annat så faktureras tjänster som Flyttstädning och och flytt till fast pris medans andra som hemstädning och stortständning för varje arbetstimme detta är då mer passande eftersom det varierar vid varje tillfälle.

Detta innebär då bland annat att:

 • RUT-avdrag är ett skatteavdrag som gör det möjligt för dig att få 50 procent avdrag på städföretagets arbetskostnader.
 • Priset du får i offerten av företaget är efter RUT-Avdrag och detta avdraget dras direkt på fakturan om du är lämpad för det.
 • Exempel: Om du beställer en tjänst som kostar 250 kronor per timme  så blir det 175 kronor om man har RUT-Avdrag.
Kostnaderna varierar och det är beroende på den tjänst du har valt samt storleken på boendet och vart i lander du bor samt att vi har två alternativ antingen timbaserat eller fastpris.

Pris per timme

- Rekommenderas vid löpande arbete

Om du behöver hjälp med att göra rent där hemma med hemstädning eller kanske städa kontoret med kontorsstädning så rekommenderar vi att arbetet utförs på timpris då det kan variera vad städningen ska omfattas vid varje tillfälle. Ibland kan man behöva städa ordentligt och andra gånger bara en grundläggande städning. Då blir alternativet av ett timpris mer rättvist för dig då du endast betalar för den städningen som du är i behov. 

Priserna för de tjänsterna vi erbjuder varierar:

 • Bohagsflytt:
  2 man + bil 495 kr/h
 • Kontorsflytt:
  1 man + bil 800kr/h
  2 man + bil 1200kr/h
 • Packhjälp:
  Från 495kr/h
 • Hemstäd:
  175-260 kr/h 
 • Flyttstäd:
  39 kr/kvm

 • Storstäd:
  Från 219kr/h
 • Byggstäd:
  Från 245kr/h
 • Transport:
  Gäller vardagar 07:00-18:00 minsta deb 1.5 tim
  Lätt lastbil med lastkapacitet 800 kg (15m3) 750 kr/h
  Skåpbil 590 kr/h

 • Återvinning:
  850 kr/m3

Alla priser som är giltiga för RUT-Avdrag är angivna efter RUT-Avdraget. För återkommande, löpande uppdrag går det också att erhålla fast pris för din hemstädning eller kontorsstädning.

Fast pris 

- Rekommenderas vid bestämt arbete

Om du däremot ska boka flyttstädning eller flytt så det lämpligare att få ett pris som är fast och ett färdigt paket.

 • Ett bra alternativ när du vill veta exakt hur mycket den tjänsten du har valt kommer att kosta dig samt hur mycket du kommer att bli fakturerad efter utfört uppdrag.

 • För att få ett korrekt pris för dessa tjänster så behöver du skicka in tydlig information om vad uppdraget omfattar genom att fylla i offerten på ett korrekt sätt.

I kostnaden för städhjälpen ingår oftast garantier så att din bostad blir godkänd av din gamla hyresvärd och de nya hyresgästerna.Vad säger våra kunder om oss?

Kundnöjdhet är en av våra prioriteter och vi jobbar ständigt med att din flytt och städupplevelse ska vara av högsta kvalitet. Vi tar även emot kundernas respons för att ständigt utveckla verksamheten.Tips

Hemmet är en plats för komfort och trygghet, och att underhålla det genom att städa är en viktig del för att hålla den känslan vid liv. Med rätt tips och tricks blir det roligare. Fortsätt till våran blogg för tips och tricks som hjälper dig att göra din städning så mycket enklare!

RUT-Avdrag

Våra tjänster ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget.