Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Packhjälp

Packhjälp vid flytt?

Att packa vid flyttning kan vara svårt och ta tid. Man kan antingen ta tag i det själv eller genom att lämna över detta arbete till en flyttfirma kan du säkerställa att alla dina föremål packas säkert och är säkert för transport. Vi på Bestflytt 24 hjälper dig med en strukturerad packning som är nyckeln till en effektiv och framgångsrik flytt och erbjuder kompletta lösningar från nedpackning till uppackning och allt som behövs.

Om du är i behov av förpackningsmaterial eller kartonger så kan vi förse er med detta för ett pris på 40kr per kartong (64x34x40 cm), ni kan självklart även ha eget material eller kartonger om detta passar er bättre. 


Offertförfrågan

Om ni känner er redo kan ni enkelt fylla i formuläret så får du ett anpassat pris på mailen! Att tänka på vid packning

Vid packnining inför flytten så finns det flera saker som man bör tänka på för att underlätta processen. Bland annat ska man ha material som bubbelplast till sina lådor och detta är då till för att hålla dina tillhörigheter säkra under transporten. Med lämpligt förpackningsmaterial för din flytt kan du se till att allt kommer fram säkert och säkert till sin slutdestination.

Några tips: 

Inte överskrida vikten på 17 kg. 

Packa tunga saker i botten för stabilitet 

Tät packning för att inte föremål ska röra sig. 

Använda skyddande utfyllnadsmaterialVad säger våra kunder om oss?

Kundnöjdhet är en av våra prioriteter och vi jobbar ständigt med att din flytt och städupplevelse ska vara av högsta kvalitet. Vi tar även emot kundernas respons för att ständigt utveckla verksamheten.Tips

Vi har några tips för dig oavsett om du packar ihop ditt hem eller börjar ett nytt nytt kapitel, är det bäst att ha någon form av plan och veta vad som är vad när det kommer till hushålls flytt. Fortsätt läsa för tips och tricks som hjälper dig att göra din flytt så mycket enklare!

Pris

Priset för packning beror helt enklt på vad som behövs exempelvis packningsmaterial, kartonger, upppackning, nedpackning och liknande. Priset anpassat utefter varje specifikt fall baserat på informationen så vi får in i offerten som ni skickar in.

RUT-Avdrag

Tjänsterna ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget.