Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Kontorsflytt

Ny arbetsplats?

Att flytta kontor behöver inte vara jobbigt. Bestflytt24 kan du flytta ditt företag snabbt och effektivt, med minimala störningar i din dagliga verksamhet. Vårt erfarna team kommer noggrant att packa och transportera alla dina kontorssaker och se till att allt kommer i ett stycke. Från början till slut ser vi till att din flytt är smidig och stressfri så att du kan komma tillbaka till jobbet med minimal stilleståndstid. När vi hjälper till med flytten så kan ni välja vilka behov ni har vid flytten det kan vara nedpackning av kontoret, inventarier möjligtvis återvinning av möbler och annat som kan behövas som kartonger, packmaterial och liknande.Offertförfrågan

Om ni känner er redo kan ni enkelt fylla i formuläret så får du ett anpassat pris på mailen! Återvinning av möbler

Låt inte dina gamla kontorsmöbler gå till spillo! Återvinning är här för att hjälpa dig att få ut det mesta av ditt kontorsflytt! Vårt team av experter kan hjälpa dig att sälja, återanvända och återvinna dina gamla möbler och utrustning för en bråkdel av kostnaden, så att du kan börja om på nolltid. Gör det hållbara valet och låt återvinning hjälpa dig idag!
Vad säger våra kunder om oss?

Kundnöjdhet är en av våra prioriteter och vi jobbar ständigt med att din flytt och städupplevelse ska vara av högsta kvalitet. Vi tar även emot kundernas respons för att ständigt utveckla verksamheten.Tips

Vi har några tips för dig oavsett om du packar ihop ditt hem eller börjar ett nytt nytt kapitel, är det bäst att ha någon form av plan och veta vad som är vad när det kommer till hushålls flytt. Fortsätt läsa för tips och tricks som hjälper dig att göra din flytt så mycket enklare!

Pris

Priset för kontorsflytt beror helt enkelt på storleken samt hur mycket som ska flyttas vi har några standard riktlinjer när det kommer till prissättning annars så är priset anpassat utefter varje specifikt fall baserat på informationen så vi får in i offerten som ni skickar in.

RUT-Avdrag

Tjänsten ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget.