Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Flyttstäd

Behov av flyttstäd?

När man ska flytta så är det inte bara sakerna som ska iväg utan det kan vara så att man är i behov av en flyttstädning för att fastighetsägaren har vissa kontroller som ska utföras när man lämnar tillbaka lägenheten. Genom att anlita oss tar vi han om de delarna så att villkoren uppfylls och du kan lämna tillbaka lägenheten utan bekymmer samtidigt som vi erbjuder ett förmånligt pris.Boka tid

Om ni känner er redo för att boka en tid för flyttstädning klick då på knappen nedanför!Vad kan vi hjälpa till med?

Vid flyttstädning är det högre krav som krävs mer fokus än vanlig städning då den är mer omfattande, genom tidigare erfarenheter och flera utförda uppdrag så ser vi till att din städning blir utförd på ett korrekt sätt. Vi har erfarenhet av olika typer av flyttstädning bland annat hus, lägenheter och företag. 

Personalen som jobbar hos oss har god kompetens och ser till så att du som kund blir nöjd då vi lämnar garanti på flyttstädning och detta gör att eventuella invändningar som kan dyka upp vid besiktningstillfället åtgärdas snarast av oss.Vad ingår?

 • Väggar, tak & golv/golvlister/trösklar torkas av & rengörs.

 • Kyl, sval & frys avfrostas & rengörs in- & utvändigt på alla sidor samt luftas.

 • Persienner, snickerier & fönsterbågar torkas av.

 • Tvättmaskin, torktumlare & torkskåp rengörs in- & utvändigt, torkas av & filtren rensas.

 • Garderober, inredning & ytan ovanpå garderoberna torkas av.

 • Golvbrunnar och ventiler rensas & rengörs.

 • Köksfläkt samt ventiler rengörs in- & utvändigt.

 • Fönstertvättning. In- & utvändigt.

 • Överskåp samt utrymmen bakom kyl & frys rengörs väl.

 • Toalettstol, tvättställ samt badkar/duschkabin rengörs in- & utvändigt.

 • Spis & ugn rengörs in- & utvändigt. Samt golv, väggar & ytorna runtom.

 • Rengöring av element & målade väggar.Vad säger våra kunder om oss?

Kundnöjdhet är en av våra prioriteter och vi jobbar ständigt med att din flytt och städupplevelse ska vara av högsta kvalitet. Vi tar även emot kundernas respons för att ständigt utveckla verksamheten.Tips

Att flytta till en ny stad kan vara en spännande men stressig upplevelse. Det kan vara svårt att veta var man ska börja och hur man ska se till att allt går smidigt. Men med rätt tips och tricks kan du se till att din flytt blir så smidig och stressfri som möjligt. I våran blogg så kommer vi att ge dig några användbara tips och råd för att flytta och städa och mycket mer.

Pris

Prissättning för flyttstäd så beror det på hur många kvadratmeter som ska städas samt om det finns några tilläggstjänster det kan variera beroende på olika faktorer exempelvis kan det tillkomma kostnad för biyta och tillval som balkong, altan, förråd, källare och garage. Pirserna finns på hemsidan men för att få ett ordentligt prisförslag kan ni då begära en gratis offert.

RUT-Avdrag

Tjänsten bohagsflytt ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget.