Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Byggstäd

Nyrenoverat där hemma?

Hos oss kan du få hjälp med din städning efter att du har renoverat eller byggt om där hemma. En byggstädnings behövs oftast efter renovering, vid ny eller ombyggnad samt vid byggarbetsplatser. Vi erbjuder våra tjänster både till företag och privatpersoner samt bostadsrättsföreningen och byggföretag.

Alla våra medarbetare utför ständigt som anpassar utefter förhållandet på plats och det kan vara antingen grov eller fin byggstädning. Exempelvis om du har renoverat hemmet och behöver göra rent efter så kan vi hjälpa till med byggstädning så att ditt hem återgår tillbaka till sitt normala tillstånd. När vi utför en byggstädning så satsar vi på att få bort allt damm som samlats och spridits under byggandet.

Hur utför man en byggstädning?

Först och främst så när man ska städa så behöver man utföra det på ett systematiskt och noggrant sätt, samtidigt som man har kvalificerad personal och ordentligt utrustning. Arbetssättet måste ske på ett sådant sätt att dammet inte sprids vidare och att det tas bort direkt.
Vad säger våra kunder om oss?

Kundnöjdhet är en av våra prioriteter och vi jobbar ständigt med att din flytt och städupplevelse ska vara av högsta kvalitet. Vi tar även emot kundernas respons för att ständigt utveckla verksamheten.


Tips

Vi har några tips för dig oavsett om du städar själv eller anlitar en firma att göra det åt dig när det kommer till att göra rent där hemma. Fortsätt läsa för tips och tricks som hjälper dig att göra din städning så mycket enklare!

Pris

Priset för byggstäd beror på vad jobbet omfattar vi har några riktlinjer när det kommer till prissättning annars så är det anpassat utefter varje specifikt fall baserat på informationen så vi får in i offerten som ni skickar in.

RUT-Avdrag

Tjänsten ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget.