Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Bohagsflytt

Är det dags att flytta?

Bohagsflytt kan vara en stressig och tidskrävande, men det behöver inte vara det. Du kan göra processen lite enklare genom att anlita en flyttfirma och då kan du vara säker på en bekväm och enkel upplevelse. Vi hjälper dig genom hela processen när du ska flytta ditt bohag och ni behöver bara luta er tillbaka medans vi sköter allt och hjälper er att flytta allt från den gamla bostaden till den nya varje sig det är villa, hus eller lägenhet.Offertförfrågan

Om ni känner er redo kan ni enkelt fylla i formuläret så får du ett anpassat pris på mailen! Vad kan vi hjälpa till med?

Du kan få hjälp med allt från packning, emballage och demontering samtidigt som vi flyttar så kan vi packar upp och hjälpa till med monteringen igen. Allt detta beror på hur mycket ni väljer att lägga på oss. 
Vad säger våra kunder om oss?

Kundnöjdhet är en av våra prioriteter och vi jobbar ständigt med att din flytt och städupplevelse ska vara av högsta kvalitet. Vi tar även emot kundernas respons för att ständigt utveckla verksamheten.Tips

Vi har några tips för dig oavsett om du packar ihop ditt hem eller börjar ett nytt nytt kapitel, är det bäst att ha någon form av plan och veta vad som är vad när det kommer till hushålls flytt. Fortsätt läsa för tips och tricks som hjälper dig att göra din flytt så mycket enklare!

Pris

Priset för bohagsflytt beror helt enkelt på storleken samt hur mycket som ska flyttas vi har några standard riktlinjer när det kommer till prissättning annars så är priset anpassat utefter varje specifikt fall baserat på informationen så vi får in i offerten som ni skickar in.

RUT-Avdrag

Tjänsten ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget.