Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Flyttfirma i Upplands Väsby

Behöver du hjälp med att flytta? Bestflytt 24 finns här för dig som planerar att flytta och är ute efter hjälp. Vårt erfarna och pålitliga team erbjuder snabba och effektiva flytttjänster för både företag och privatkunder i Upplands Väsby. Med förmånliga priser och erfaren personal så satsar vi städnigt på kundnöjdhet.

Upplands Väsby är centralort i Upplands Väsby kommun i Stockholmslän. Namnet Väsby kom ursprungligen när man skulle dra järnväg mellan Stockholm och Uppsala så fick stationen namnet Väsby. Det är också så att varumärket Marabou hade sin fabrik i Smedbyvägen i Upplands Väsby som nu ägs av Mondelez International.

Denna staden är en plats för folkliv och här hittar man en mångfald av företag, välfärds och kommersiell service, kunskap och olika fritidsaktiviteter. Man bryter ner normer för att skapa boende och tekniken har övervunnit bullret. Det finns variera typer av hållbart boende med god livskvalitet.


Offertförfrågan

Om ni känner er redo kan ni enkelt fylla i formuläret så får du ett anpassat pris direkt på mailen! 

Våra tjänster i Upplands VäsbyVad säger våra kunder om oss?

Kundnöjdhet är en av våra prioriteter och vi jobbar ständigt med att din flytt och städupplevelse ska vara av högsta kvalitet. Vi tar även emot kundernas respons för att ständigt utveckla verksamheten.Tips

Vi har några tips för dig oavsett om du packar ihop ditt hem eller börjar ett nytt nytt kapitel, är det bäst att ha någon form av plan och veta vad som är vad när det kommer till hushålls flytt. Fortsätt läsa för tips och tricks som hjälper dig att göra din flytt så mycket enklare!

Pris

Priset för våra tjänster beror helt enkelt på storleken samt hur mycket som ska flyttas eller städas vi har några standard riktlinjer när det kommer till prissättning annars så är priset anpassat utefter varje specifikt fall baserat på informationen så vi får in i offerten som ni skickar in.

RUT-Avdrag

Tjänsten bohagsflytt ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget.