Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Flyttfirma i Tierp

Ska du flytta från eller till Tierp? Bestflytt 24 är en erfaren flyttfirma i som erbjuder en rad olika tjänster i Tierp. Vi erbjuder en snabb och pålitlig service till konkurrenskraftiga priser. Vårt erfarna team tar hand om din flytt och strävar efter att dina tillhörigheter är säkra under flytten och att du som kund är nöjd och får en smidig flytt.

Tierp är en av Sveriges tätorter som är centralort i Tierps Kommun i norra Upplands Län. Denna ort har växt from som ett stationssamhälle efter att järnvägsstationen invigts 1874. Efter järnvägsstationens etablering så blev detta samhället en centralort för norra Uppland. Flera stora företag har haft sin plats är i denna orten som Atlas Copco och Elastolan samt samt Tierps järnbruk som är mest känd för sina brunnslock men som även tillverkar gjutgods till vägar, järnvägar, flygplatser och sjöfart och har tillverkat gjutgods i många år. Det är även ett mycket fint område för den som är intresserad av  bland annat vandring, fågelspaning, fjärilssafari elle båtutflykt. Även för den som är interesserad av fåglar så finns det nära Lövstabukten och Ledskär.


Offertförfrågan

Om ni känner er redo kan ni enkelt fylla i formuläret så får du ett anpassat pris direkt på mailen! 

Våra tjänster i TierpVad säger våra kunder om oss?

Kundnöjdhet är en av våra prioriteter och vi jobbar ständigt med att din flytt och städupplevelse ska vara av högsta kvalitet. Vi tar även emot kundernas respons för att ständigt utveckla verksamheten.Tips

Vi har några tips för dig oavsett om du packar ihop ditt hem eller börjar ett nytt nytt kapitel, är det bäst att ha någon form av plan och veta vad som är vad när det kommer till hushålls flytt. Fortsätt läsa för tips och tricks som hjälper dig att göra din flytt så mycket enklare!

Pris

Priset för våra tjänster beror helt enkelt på storleken samt hur mycket som ska flyttas eller städas vi har några standard riktlinjer när det kommer till prissättning annars så är priset anpassat utefter varje specifikt fall baserat på informationen så vi får in i offerten som ni skickar in.

RUT-Avdrag

Tjänsten bohagsflytt ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget.