Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Flyttfirma i Täby

Bestflytt 24 tillhandahåller kvalitativa och prisvärda flytttjänster inom Täbyomårdet. Allt från packning till transport, vi erbjuder en mängd olika tjänster för att säkerställa att din flytt är smidig och enkel. Personalen har god erfarenhet och jobbar ständigt på att utvecklas och att du som kund ska vara nöjd med vald tjänst. 

Täby ligger i sydöstra delen av landskapet Uppland med Stora Värtan och Östersjön i öster. Täby är byggt på en väldigt gammal grund, då människor tidigare har verkat och lämnat spår efter sig ändå från bronsåldern. Man har tidigare hittat Sveriges äldsta skattefynd här. Om man ska bo här så finns det både villor, radhus och lägenheter. Skolorna i denna staden har mycket bra omdömen och det är en härlig miljö för både barn och ungdomar.


Offertförfrågan

Om ni känner er redo kan ni enkelt fylla i formuläret så får du ett anpassat pris direkt på mailen! 

Våra tjänster i TäbyVad säger våra kunder om oss?

Kundnöjdhet är en av våra prioriteter och vi jobbar ständigt med att din flytt och städupplevelse ska vara av högsta kvalitet. Vi tar även emot kundernas respons för att ständigt utveckla verksamheten.Tips

Vi har några tips för dig oavsett om du packar ihop ditt hem eller börjar ett nytt nytt kapitel, är det bäst att ha någon form av plan och veta vad som är vad när det kommer till hushålls flytt. Fortsätt läsa för tips och tricks som hjälper dig att göra din flytt så mycket enklare!

Pris

Priset för våra tjänster beror helt enkelt på storleken samt hur mycket som ska flyttas eller städas vi har några standard riktlinjer när det kommer till prissättning annars så är priset anpassat utefter varje specifikt fall baserat på informationen så vi får in i offerten som ni skickar in.

RUT-Avdrag

Tjänsten bohagsflytt ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget.