Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Flyttfirma i Strängnäs

Letar du efter en pålitlig flyttfirma som kan hjälpa dit att flytta till eller inom Strängnäs? Bestflytt 24 erbjuder professionella, prisvärda flytttjänster i hela Strängnäsområdet. Vårt erfarna team av flyttare hjälper dig snabbt och säkert att flytta hem eller kontor. Få en kostnadsfri offert idag!

Denna ort är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är bergen vid Mälarens södra strand mellan Södertälje och Eskilstuna. Det har tidigare varit en stad känd för strömmingsfiskandet som därefter avtog sig. Man har även tidigare hittat föremål från vikinga tiden som sköldar, knivar och liknande.


Offertförfrågan

Om ni känner er redo kan ni enkelt fylla i formuläret så får du ett anpassat pris direkt på mailen! 

Våra tjänster i SträngnäsVad säger våra kunder om oss?

Kundnöjdhet är en av våra prioriteter och vi jobbar ständigt med att din flytt och städupplevelse ska vara av högsta kvalitet. Vi tar även emot kundernas respons för att ständigt utveckla verksamheten.Tips

Vi har några tips för dig oavsett om du packar ihop ditt hem eller börjar ett nytt nytt kapitel, är det bäst att ha någon form av plan och veta vad som är vad när det kommer till hushålls flytt. Fortsätt läsa för tips och tricks som hjälper dig att göra din flytt så mycket enklare!

Pris

Priset för våra tjänster beror helt enkelt på storleken samt hur mycket som ska flyttas eller städas vi har några standard riktlinjer när det kommer till prissättning annars så är priset anpassat utefter varje specifikt fall baserat på informationen så vi får in i offerten som ni skickar in.

RUT-Avdrag

Tjänsten bohagsflytt ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget.