Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Flyttfirma i Solna

Bestflytt 24 är din lokala flyttfirma i Solna vi tar han om era stressfria flyttningar. Vi erbjuder transparenta priser och kunnig personal med många års erfarenhet. Våra tjänster inkluderar packning, transport, flytt med mera.

Solna stad är en kommun i Stockholms län som ligger strax norr om Stockholms innerstad. Med Solna som centralort och tätbebyggelse on huvudsakligen tillhör tätorten Stockholm. Det är en av Sveriges minsta kommuner till ytan samt att den har flera naturreservat.  Denna kommunen är starkt präglad av bebyggelse och domineras av tjänstesektorn som inkluderar offentlig förvaltning, utbildning och sjukvård.


Offertförfrågan

Om ni känner er redo kan ni enkelt fylla i formuläret så får du ett anpassat pris direkt på mailen! 

Våra tjänster i SolnaVad säger våra kunder om oss?

Kundnöjdhet är en av våra prioriteter och vi jobbar ständigt med att din flytt och städupplevelse ska vara av högsta kvalitet. Vi tar även emot kundernas respons för att ständigt utveckla verksamheten.Tips

Vi har några tips för dig oavsett om du packar ihop ditt hem eller börjar ett nytt nytt kapitel, är det bäst att ha någon form av plan och veta vad som är vad när det kommer till hushålls flytt. Fortsätt läsa för tips och tricks som hjälper dig att göra din flytt så mycket enklare!

Pris

Priset för våra tjänster beror helt enkelt på storleken samt hur mycket som ska flyttas eller städas vi har några standard riktlinjer när det kommer till prissättning annars så är priset anpassat utefter varje specifikt fall baserat på informationen så vi får in i offerten som ni skickar in.

RUT-Avdrag

Tjänsten bohagsflytt ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget.