Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Flyttfirma i Södertälje

Letar du efter en pålitlig och erfaren flyttfirma i Södertälje? Bestflytt 24 tillhandahåller stressfria och snabba flytttjänster till konkurrenskraftiga priser. Vårt erfarna team kommer att sträva efter  att din flytt är enkel och problemfri.

Södertälje är en av Sveriges tätorter i Stockholms län och det är också centralorten i Södertälje kommun, det finns circa 80 000 invånare. Det är beläget där Mälaren är förbunden med Östersjön genom slussen i Södertälje kanal. Det har tidigare varit en handels och sjöfartsstad då man hade en hamn för järnvaror från Bergslagen som medförde ökad handel. En period så gick en fjärdedel av den svenska järnmalmsexporten via den hamnen.


Offertförfrågan

Om ni känner er redo kan ni enkelt fylla i formuläret så får du ett anpassat pris direkt på mailen! 

Våra tjänster i SödertäljeVad säger våra kunder om oss?

Kundnöjdhet är en av våra prioriteter och vi jobbar ständigt med att din flytt och städupplevelse ska vara av högsta kvalitet. Vi tar även emot kundernas respons för att ständigt utveckla verksamheten.Tips

Vi har några tips för dig oavsett om du packar ihop ditt hem eller börjar ett nytt nytt kapitel, är det bäst att ha någon form av plan och veta vad som är vad när det kommer till hushålls flytt. Fortsätt läsa för tips och tricks som hjälper dig att göra din flytt så mycket enklare!

Pris

Priset för våra tjänster beror helt enkelt på storleken samt hur mycket som ska flyttas eller städas vi har några standard riktlinjer när det kommer till prissättning annars så är priset anpassat utefter varje specifikt fall baserat på informationen så vi får in i offerten som ni skickar in.

RUT-Avdrag

Tjänsten bohagsflytt ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget.