Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Flyttfirma i Sigtuna


Att flytta till en ny plats kan vara en stressig upplevelse. För att göra din flytt enklare är det viktigt att hitta rätt flyttfirma. I Solna finns många företag som erbjuder flytttjänster till förmånliga priser. Dessa företag har erfaren personal som kan hjälpa dig med att packa och packa upp dina tillhörigheter, lasta och lossa dem från lastbilen och även tillhandahålla förvaringslösningar om det behövs. Med deras hjälp kan du säkerställa att din flytt blir problemfri och klar på nolltid.

Sigtuna är en tätort i Sigtuna kommun i Stockholms län. Det är en av de första anlagda städerna i Sverige. Det är känt för sin vackra natur, unika attraktioner och många jobbmöjligheter. Staden erbjuder ett brett utbud av boendealternativ, fritidsaktiviteter, skolor och butiker. Det är ett av de populäraste turistmålen i Sverige och lockar besökare från hela världen.

Området är också hem för olika industrier, såsom tillverkning, IT och teknik. Sigtuna erbjuder en unik kombination av fritidsaktiviteter och industrimöjligheter som gör det till en attraktiv plats att besöka eller bo på. Med sitt pittoreska landskap och pulserande kultur är Sigtuna en idealisk plats för alla som vill uppleva det bästa av två världar.


Offertförfrågan

Om ni känner er redo kan ni enkelt fylla i formuläret så får du ett anpassat pris direkt på mailen! 

Våra tjänster i SigtunaVad säger våra kunder om oss?

Kundnöjdhet är en av våra prioriteter och vi jobbar ständigt med att din flytt och städupplevelse ska vara av högsta kvalitet. Vi tar även emot kundernas respons för att ständigt utveckla verksamheten.Tips

Vi har några tips för dig oavsett om du packar ihop ditt hem eller börjar ett nytt nytt kapitel, är det bäst att ha någon form av plan och veta vad som är vad när det kommer till hushålls flytt. Fortsätt läsa för tips och tricks som hjälper dig att göra din flytt så mycket enklare!

Pris

Priset för våra tjänster beror helt enkelt på storleken samt hur mycket som ska flyttas eller städas vi har några standard riktlinjer när det kommer till prissättning annars så är priset anpassat utefter varje specifikt fall baserat på informationen så vi får in i offerten som ni skickar in.

RUT-Avdrag

Tjänsten bohagsflytt ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget.