Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Flyttfirma i Sala


Planerar du på att flytta till eller från Sala? Att flytta kan vara en stressig upplevelse, men med rätt flyttfirma behöver det inte vara det. Beläget i Sala är vi en flyttfirma som tillhandahåller kvalitetstjänster till förmånliga priser. Vår personal är erfarna inom olika aspekter av flytttjänster. Vi förstår vikten av att se till att dina föremål hanteras med omsorg och kommer säkert fram till destinationen. Med vår hjälp kan du vara säker på att din flytt kommer att gå så smidigt som möjligt.

Sala kommun, belägen i hjärtat av Sverige, är en levande och mångsidig stad som erbjuder en fantastisk livsmiljö för sina medborgare. Det är hem för ett brett utbud av industrier, från tillverkning till finans och teknik. Staden har också ett utmärkt utbildningssystem, med många universitet och högskolor som ger studenterna möjlighet att fortsätta sina studier.

Dessutom är Sala kommun omgiven av vacker natur som ger lokalbefolkningen massor av utomhusaktiviteter. Från vandringsleder till sjöstränder, det finns många sätt att njuta av utomhus på denna fantastiska plats. Med alla dessa funktioner kombinerade är det inte konstigt varför Sala är en bra stad för människor som letar efter en plats att bo och arbeta.


Offertförfrågan

Om ni känner er redo kan ni enkelt fylla i formuläret så får du ett anpassat pris direkt på mailen! 

Våra tjänster i SalaVad säger våra kunder om oss?

Kundnöjdhet är en av våra prioriteter och vi jobbar ständigt med att din flytt och städupplevelse ska vara av högsta kvalitet. Vi tar även emot kundernas respons för att ständigt utveckla verksamheten.Tips

Vi har några tips för dig oavsett om du packar ihop ditt hem eller börjar ett nytt nytt kapitel, är det bäst att ha någon form av plan och veta vad som är vad när det kommer till hushålls flytt. Fortsätt läsa för tips och tricks som hjälper dig att göra din flytt så mycket enklare!

Pris

Priset för våra tjänster beror helt enkelt på storleken samt hur mycket som ska flyttas eller städas vi har några standard riktlinjer när det kommer till prissättning annars så är priset anpassat utefter varje specifikt fall baserat på informationen så vi får in i offerten som ni skickar in.

RUT-Avdrag

Tjänsten bohagsflytt ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget.