Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Flyttfirma i Östervåla


Bestflytt 24 är den av de flyttfirmorna i Östervåla som erbjuder lokala och långväga flytttjänster. Vi tillhandahåller allt du behöver för en framgångsrik flytt, från förpackningsmaterial till kompetent personal. Med personal har god erfarenhet bakom sig och ständigt jobbar på att förbättras för att du som kund ska erbjudas diverse tjänster och vara nöjd.

Östervåla är en tätort i Heby kommun i Uppsala län. Denna tätort är känt för att vara ett centrum för möbeltillverkning som inte finns kvar längre, dock så finns det flera små och stora företag här så det är fortfarande en entreprenörs stad. Det största företaget med flest medarbetare i dagsläget heter Zetterbergs och de är ett företag som tillverkar påbyggnader till lastbilar. I denna tätort kombinera ett rofyllt och naturnära boende med en aktiv fritid och det finns flera olika föreningar med olika sportaktiviteter för olika åldrar. En lite ort men få invånare med ställen som matvarubutik, detaljhandel, vårdcentral, folktandvård, bibliotek, restauranger och annat.


Offertförfrågan

Om ni känner er redo kan ni enkelt fylla i formuläret så får du ett anpassat pris direkt på mailen! 

Våra tjänster i ÖstervålaVad säger våra kunder om oss?

Kundnöjdhet är en av våra prioriteter och vi jobbar ständigt med att din flytt och städupplevelse ska vara av högsta kvalitet. Vi tar även emot kundernas respons för att ständigt utveckla verksamheten.Tips

Vi har några tips för dig oavsett om du packar ihop ditt hem eller börjar ett nytt nytt kapitel, är det bäst att ha någon form av plan och veta vad som är vad när det kommer till hushålls flytt. Fortsätt läsa för tips och tricks som hjälper dig att göra din flytt så mycket enklare!

Pris

Priset för våra tjänster beror helt enkelt på storleken samt hur mycket som ska flyttas eller städas vi har några standard riktlinjer när det kommer till prissättning annars så är priset anpassat utefter varje specifikt fall baserat på informationen så vi får in i offerten som ni skickar in.

RUT-Avdrag

Tjänsten bohagsflytt ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget.