Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Flyttfirma i Norrtälje


Flytta till ett nytt hem? Bestflytt 24 finns också i Norrtälje och erbjuder ett brett utbud av tjänster för att göra din flytt så enkel och stressfri som möjligt. Från packning, lastning och transport så har vi dig täckt. Med vår erfarna personal så finns vi här för att ge dig en god kundservice och se till att din flytt går smidigt. Samtidigt så vet vi hur viktigt det är med förmånliga priser när man ska köpa någon tjänst så vi har säkert något som passar dig. Är du intresserad är det bara att begära en offert enkelt via våran hemsida. 

Norrtälje är en fin stad belägen i Stockholms skärgård. Det är ett populärt område för både studenter och andra, eftersom det erbjuder en rad aktiviteter och attraktioner. Denna staden har utmärkta allmänna kommunikationer, vilket gör det lätt att ta sig runt. Det finns också gott om boendealternativ, från studentboende till lyxlägenheter. Dessutom kan Norrtälje stoltsera med en blomstrande industri som ger sysselsättningsmöjligheter för den som vill stanna i området.


Offertförfrågan

Om ni känner er redo kan ni enkelt fylla i formuläret så får du ett anpassat pris direkt på mailen! 

Våra tjänster i NorrtäljeVad säger våra kunder om oss?

Kundnöjdhet är en av våra prioriteter och vi jobbar ständigt med att din flytt och städupplevelse ska vara av högsta kvalitet. Vi tar även emot kundernas respons för att ständigt utveckla verksamheten.Tips

Vi har några tips för dig oavsett om du packar ihop ditt hem eller börjar ett nytt nytt kapitel, är det bäst att ha någon form av plan och veta vad som är vad när det kommer till hushålls flytt. Fortsätt läsa för tips och tricks som hjälper dig att göra din flytt så mycket enklare!

Pris

Priset för våra tjänster beror helt enkelt på storleken samt hur mycket som ska flyttas eller städas vi har några standard riktlinjer när det kommer till prissättning annars så är priset anpassat utefter varje specifikt fall baserat på informationen så vi får in i offerten som ni skickar in.

RUT-Avdrag

Tjänsten bohagsflytt ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget.