Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Flyttfirma i Nacka


Letar du efter en pålitlig flyttfirma i Nacka? Då kan vi på Bestflytt 24 hjälpa dig. En flyttfirma som erbjuder dig en rad olika tjänster som packning, transport och uppackning. Vi förstår att det kan vara stressigt att flytta, så vi ser till att ge våra kunder god kvalitet på service och kundvård. Med våra förmånliga priser kommer du säkert att hitta ett paket som passar din budget. Kontakta oss idag för en prisförfrågan!

Nacka som ligger i Stockholms län, är en idealisk plats för familjer att slå sig ner på. Som stad så erbjuder den en massor av olika boendealternativ, allt från enfamiljshus till lägenheter och villor. Det är även så att man har ett väl utbyggt kollektivtrafiksystem som gör det enkelt för människor att ta sig runt i staden. När det kommer till näringslivet är Nacka också ett bra ställe. Den har en blomstrande industrisektor med många företag och fabriker som erbjuder sysselsättningsmöjligheter. Dessutom har staden många fritidsaktiviteter och bekvämligheter som gör den till ett attraktivt resmål för både folk som vill flytta till den stad men även den lokala befolkningen.


Offertförfrågan

Om ni känner er redo kan ni enkelt fylla i formuläret så får du ett anpassat pris direkt på mailen! 

Våra tjänster i NackaVad säger våra kunder om oss?

Kundnöjdhet är en av våra prioriteter och vi jobbar ständigt med att din flytt och städupplevelse ska vara av högsta kvalitet. Vi tar även emot kundernas respons för att ständigt utveckla verksamheten.Tips

Vi har några tips för dig oavsett om du packar ihop ditt hem eller börjar ett nytt nytt kapitel, är det bäst att ha någon form av plan och veta vad som är vad när det kommer till hushålls flytt. Fortsätt läsa för tips och tricks som hjälper dig att göra din flytt så mycket enklare!

Pris

Priset för våra tjänster beror helt enkelt på storleken samt hur mycket som ska flyttas eller städas vi har några standard riktlinjer när det kommer till prissättning annars så är priset anpassat utefter varje specifikt fall baserat på informationen så vi får in i offerten som ni skickar in.

RUT-Avdrag

Tjänsten bohagsflytt ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget.