Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Flyttfirma i Lidingö


Redo för att flytta? Att flytta kan vara en stressig process, men genom att anlita en bra flyttfirma så kan det bli en mycket enklare process. Bestflytt 24 är en flyttfirma som ser till att dina ägodelar transporteras till ditt nya hem eller kontor. Vi kan hjälpa till med allt som behövs kring din flytt som bland annat att förse er med lådor och förpackningsmaterial samt lastning och transport. Känner du dig redo är det bara att höra av dig för en gratis offert!

Lidingö är en kommun i Stockholms län, Sverige. Det är känt för sin familjevänliga miljö, högkvalitativa bostäder och utmärkta kollektivtrafik. Lidingö har också en blomstrande industrisektor som ger arbetstillfällen för många av sina medborgare. Kommunen erbjuder ett brett utbud av tjänster till sina invånare såsom hälsovård, utbildning och fritidsanläggningar. Med sin vackra natur och närhet till Stockholms huvudstad är Lidingö ett attraktivt boende för familjer såväl som privatpersoner.


Offertförfrågan

Om ni känner er redo kan ni enkelt fylla i formuläret så får du ett anpassat pris direkt på mailen! 

Våra tjänster i LidingöVad säger våra kunder om oss?

Kundnöjdhet är en av våra prioriteter och vi jobbar ständigt med att din flytt och städupplevelse ska vara av högsta kvalitet. Vi tar även emot kundernas respons för att ständigt utveckla verksamheten.Tips

Vi har några tips för dig oavsett om du packar ihop ditt hem eller börjar ett nytt nytt kapitel, är det bäst att ha någon form av plan och veta vad som är vad när det kommer till hushålls flytt. Fortsätt läsa för tips och tricks som hjälper dig att göra din flytt så mycket enklare!

Pris

Priset för våra tjänster beror helt enkelt på storleken samt hur mycket som ska flyttas eller städas vi har några standard riktlinjer när det kommer till prissättning annars så är priset anpassat utefter varje specifikt fall baserat på informationen så vi får in i offerten som ni skickar in.

RUT-Avdrag

Tjänsten bohagsflytt ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget.