Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Flyttfirma i Kista


Att flytta till en ny plats kan vara en svår uppgift, men med rätt flyttfirma behöver det inte vara det. Om du letar efter en pålitlig och erfaren flyttfirma i Kista, då har du kommit till rätt plats. Vi finns här för att hjälpa dig att göra din flytt så smidig och stressfri som möjligt. Med ett team som har erfarenhet inom branschen så tar vi hand om alla dina behov från att packa och lasta dina tillhörigheter till att transportera dem säkert till ditt nya hem. Samtidigt så erbjuder vi förmånliga priser och satsar på att du ska vara nöjd som kund. Du kan höra av dig till oss för ett gratis prisförslag!

Kista kommun är ett levande student- och industrinav beläget i Stockholmsregionen. Det är hem för några av världens ledande teknikföretag, som Ericsson och IBM, samt ett antal universitet. Kommunen har också mycket att erbjuda studenter, med sina många studentbostäder och sin närhet till Stockholms centrum. Kista har också en blomstrande industrisektor, med många småföretag och startups som etablerar sig i området. Med sin moderna infrastruktur och utmärkta kommunikationer är Kista ett attraktivt ställa att bo på för både studenter och för folk som söker jobb.


Offertförfrågan

Om ni känner er redo kan ni enkelt fylla i formuläret så får du ett anpassat pris direkt på mailen! 

Våra tjänster i KistaVad säger våra kunder om oss?

Kundnöjdhet är en av våra prioriteter och vi jobbar ständigt med att din flytt och städupplevelse ska vara av högsta kvalitet. Vi tar även emot kundernas respons för att ständigt utveckla verksamheten.Tips

Vi har några tips för dig oavsett om du packar ihop ditt hem eller börjar ett nytt nytt kapitel, är det bäst att ha någon form av plan och veta vad som är vad när det kommer till hushålls flytt. Fortsätt läsa för tips och tricks som hjälper dig att göra din flytt så mycket enklare!

Pris

Priset för våra tjänster beror helt enkelt på storleken samt hur mycket som ska flyttas eller städas vi har några standard riktlinjer när det kommer till prissättning annars så är priset anpassat utefter varje specifikt fall baserat på informationen så vi får in i offerten som ni skickar in.

RUT-Avdrag

Tjänsten bohagsflytt ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget.