Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Flyttfirma i Järfälla


Letar du efter en bra flyttfirma i Järfälla? Kolla inte vidare! Hos Bestflytt 24 får du hjälp med din flytt av ett team med erfarenhet som strävar efter att göra din flytt så stressfri och problemfri som möjligt. Med en rad olika tjänster som flyttning, packning så har du det du behöver inför din flytt. Vi ser även till så att du får förmånliga tjänster och har kundnöjdhet som fokus i utförandet av vårt arbete. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra tjänster och låt oss hjälpa dig att göra din flytt så smidig som möjligt!

Järfälla stad är en levande stad belägen i Stockholms län, Sverige. Det är hem för en mångfald av studenter, yrkesverksamma och familjer. Med sin starka ekonomi och välutvecklade infrastruktur erbjuder Järfälla stad många möjligheter för den som vill slå sig ner och börja ett nytt liv i Sverige.

Staden erbjuder prisvärda boendealternativ för såväl studenter som yrkesverksamma. Det har också en blomstrande bransch med många företag som erbjuder utmärkta jobbmöjligheter. Dessutom har staden flera utbildningsinstitutioner som erbjuder utbildning av hög kvalitet på alla nivåer. Med sitt rika kulturarv och rika naturresurser är Järfälla en idealisk plats att bo och verka i Sverige.


Offertförfrågan

Om ni känner er redo kan ni enkelt fylla i formuläret så får du ett anpassat pris direkt på mailen! 

Våra tjänster i JärfällaVad säger våra kunder om oss?

Kundnöjdhet är en av våra prioriteter och vi jobbar ständigt med att din flytt och städupplevelse ska vara av högsta kvalitet. Vi tar även emot kundernas respons för att ständigt utveckla verksamheten.Tips

Vi har några tips för dig oavsett om du packar ihop ditt hem eller börjar ett nytt nytt kapitel, är det bäst att ha någon form av plan och veta vad som är vad när det kommer till hushålls flytt. Fortsätt läsa för tips och tricks som hjälper dig att göra din flytt så mycket enklare!

Pris

Priset för våra tjänster beror helt enkelt på storleken samt hur mycket som ska flyttas eller städas vi har några standard riktlinjer när det kommer till prissättning annars så är priset anpassat utefter varje specifikt fall baserat på informationen så vi får in i offerten som ni skickar in.

RUT-Avdrag

Tjänsten bohagsflytt ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget.