Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Flyttfirma i Huddinge


Dags att flytt till ett nytt hem? Bestflytt 24 är av flyttfirmorna som är verksamma i Huddinge. Hos oss får du heltäckande flytttjänster både som privat och företags kund. Vårt erfarna team av personal finns här och är dedikerade till att ge utmärkt kundservice och kvalitetsarbete till ett förmånligt pris. Du kan få hjälp med allt från packning, transport samt uppackning skulle det vara så att du behöver städa i samband med flytt så finns det också tillgängligt. 

Huddinge är en stad som är belägen i Sverige. Det är ett viktigt industriområde med en stark bostadsmarknad och många verksamheter. Kommunen har varit en stor bidragsgivare till regionens ekonomiska tillväxt och utveckling de senaste åren, tack vare sin väl utbyggda infrastruktur och tillgång till resurser. Det erbjuder också attraktiva boendealternativ för sina invånare samt högkvalitativa utbildningsinstitutioner. Kommunen ger också stora möjligheter till fritidsaktiviteter som fiske, bad och vandring i närliggande naturreservat. Alla dessa faktorer gör Huddinge till en idealisk plats att bo och arbeta i Sverige.


Offertförfrågan

Om ni känner er redo kan ni enkelt fylla i formuläret så får du ett anpassat pris direkt på mailen! 

Våra tjänster i HuddingeVad säger våra kunder om oss?

Kundnöjdhet är en av våra prioriteter och vi jobbar ständigt med att din flytt och städupplevelse ska vara av högsta kvalitet. Vi tar även emot kundernas respons för att ständigt utveckla verksamheten.Tips

Vi har några tips för dig oavsett om du packar ihop ditt hem eller börjar ett nytt nytt kapitel, är det bäst att ha någon form av plan och veta vad som är vad när det kommer till hushålls flytt. Fortsätt läsa för tips och tricks som hjälper dig att göra din flytt så mycket enklare!

Pris

Priset för våra tjänster beror helt enkelt på storleken samt hur mycket som ska flyttas eller städas vi har några standard riktlinjer när det kommer till prissättning annars så är priset anpassat utefter varje specifikt fall baserat på informationen så vi får in i offerten som ni skickar in.

RUT-Avdrag

Tjänsten bohagsflytt ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget.