Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Flyttfirma i Heby


Redo att flytta till ditt nya hem? Låt Bestflytt 24 ta hand om din flytt. Vårt erfarna och pålitliga team erbjuder stressfria flytttjänster i Heby med omnejd. Samtidigt så erbjuder vi flexibla lösningar skräddarsydda efter dina behov, från packning och flyttstäd till transport och uppackning. När du väljer oss så får du också förmånliga priser samtidigt som vi fokuserar på att du som kund ska vara nöjd med flytten.

Heby är en snabbt växande stad i Sverige och känd för sitt levande boende och industri. Staden har kunnat attrahera ett stort antal företag och invånare tack vare sin attraktiva infrastruktur, utmärkta transportförbindelser och mångsidiga utbud av jobbmöjligheter för folk.

Denna staden har också sett en ökning i befolkningstillväxt under de senaste åren. Detta beror till stor del på tillgången på bostäder till överkomliga priser och ett överflöd av jobb inom industrisektorn. Staden har dessutom ett brett utbud av kulturaktiviteter, restauranger, butiker och annat som gör den till en attraktiv plats att bo på.


Offertförfrågan

Om ni känner er redo kan ni enkelt fylla i formuläret så får du ett anpassat pris direkt på mailen! 

Våra tjänster i HebyVad säger våra kunder om oss?

Kundnöjdhet är en av våra prioriteter och vi jobbar ständigt med att din flytt och städupplevelse ska vara av högsta kvalitet. Vi tar även emot kundernas respons för att ständigt utveckla verksamheten.Tips

Vi har några tips för dig oavsett om du packar ihop ditt hem eller börjar ett nytt nytt kapitel, är det bäst att ha någon form av plan och veta vad som är vad när det kommer till hushålls flytt. Fortsätt läsa för tips och tricks som hjälper dig att göra din flytt så mycket enklare!

Pris

Priset för våra tjänster beror helt enkelt på storleken samt hur mycket som ska flyttas eller städas vi har några standard riktlinjer när det kommer till prissättning annars så är priset anpassat utefter varje specifikt fall baserat på informationen så vi får in i offerten som ni skickar in.

RUT-Avdrag

Tjänsten bohagsflytt ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget.