Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Flyttfirma i Eskilstuna


Söker du en flyttfirma för kommande flytt? Att flytta kan vara en stressig upplevelse, men det behöver inte vara det. Med Bestflytt 24 i Eskilstuna får du pålitliga och effektiva flytttjänster till ett förmånligt pris. Vårt erfarna team av flyttare sköter allt från packning till transport, så att du kan spendera tid på annat. Personal lägger även vikt på att du som kund ska vara nöjd med vald tjänst.

Eskilstuna är en stad i Sverige som har varit känd för sitt industriella förflutna och naturliga skönhet. Staden är hem för många industrier som bil-, pappers- och stålproduktion. Samtidigt erbjuder den fantastisk utsikt över naturen som kan avnjutas av både besökare och lokalbefolkningen.

Eskilstuna har något för alla - från utomhusaktiviteter som vandring och cykling till kulturella attraktioner. Med sin unika kombination av industri och natur är Eskilstuna ett idealiskt resmål för dig som vill uppleva både stadslivet och naturen.Offertförfrågan

Om ni känner er redo kan ni enkelt fylla i formuläret så får du ett anpassat pris direkt på mailen! 

Våra tjänster i EskilstunaVad säger våra kunder om oss?

Kundnöjdhet är en av våra prioriteter och vi jobbar ständigt med att din flytt och städupplevelse ska vara av högsta kvalitet. Vi tar även emot kundernas respons för att ständigt utveckla verksamheten.Tips

Vi har några tips för dig oavsett om du packar ihop ditt hem eller börjar ett nytt nytt kapitel, är det bäst att ha någon form av plan och veta vad som är vad när det kommer till hushålls flytt. Fortsätt läsa för tips och tricks som hjälper dig att göra din flytt så mycket enklare!

Pris

Priset för våra tjänster beror helt enkelt på storleken samt hur mycket som ska flyttas eller städas vi har några standard riktlinjer när det kommer till prissättning annars så är priset anpassat utefter varje specifikt fall baserat på informationen så vi får in i offerten som ni skickar in.

RUT-Avdrag

Tjänsten bohagsflytt ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget.