Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Flyttfirma i Borlänge


Letar du efter en pålitlig flyttfirma i Borlänge? Kolla inte vidare! Vi är ett etablerat och erfaret flyttföretag som erbjuder tjänster till privatpersoner och företag. Vår personal är vänlig och kunnig, och vi erbjuder utmärkt kundservice. Vi erbjuder förmånliga priser på våra tjänster och kan hjälpa dig att flytta snabbt och effektivt. Oavsett om du behöver flytta inom eller utanför Borlänge har vi kompetensen för att hantera alla dina behov.

Borlänge är en vacker stad belägen i Dalarna i Sverige. Det är känt för sin fantastiska natur, pulserande kultur och utmärkta utbildningsinstitutioner. Staden är omgiven av skogar, sjöar och berg som gör det till en fantastisk plats att utforska och koppla av. Det har också flera skolor och universitet som erbjuder utbildning av hög kvalitet till studenter från hela världen. Oavsett om du letar efter en lugn tillflyktsort eller ett spännande äventyr har Borlänge något för alla.

Borlänge ligger i vackra Dalarna och erbjuder en mängd olika boendealternativ och bekväma allmänna kommunikationer. Kollektivtrafiken inkluderar bussar, tåg och taxibilar som gör det enkelt att ta sig runt i staden och utforska dess många sevärdheter. 


Offertförfrågan

Om ni känner er redo kan ni enkelt fylla i formuläret så får du ett anpassat pris direkt på mailen! 

Våra tjänster i BorlängeVad säger våra kunder om oss?

Kundnöjdhet är en av våra prioriteter och vi jobbar ständigt med att din flytt och städupplevelse ska vara av högsta kvalitet. Vi tar även emot kundernas respons för att ständigt utveckla verksamheten.Tips

Vi har några tips för dig oavsett om du packar ihop ditt hem eller börjar ett nytt nytt kapitel, är det bäst att ha någon form av plan och veta vad som är vad när det kommer till hushålls flytt. Fortsätt läsa för tips och tricks som hjälper dig att göra din flytt så mycket enklare!

Pris

Priset för våra tjänster beror helt enkelt på storleken samt hur mycket som ska flyttas eller städas vi har några standard riktlinjer när det kommer till prissättning annars så är priset anpassat utefter varje specifikt fall baserat på informationen så vi får in i offerten som ni skickar in.

RUT-Avdrag

Tjänsten bohagsflytt ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget.