Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Flyttfirma i Arboga


Letar du efter en pålitlig och effektiv flyttfirma i Arboga har du kommit rätt. På Bestflytt24 flyttfirma tillhandahåller vi en rad tjänster för att göra din flytt så problemfri som möjligt. Vår personal är erfaren och kunnig och vi erbjuder konkurrenskraftiga priser. Vi förstår att det kan vara stressigt att flytta, så vi strävar efter att göra det så stressfritt som möjligt med våra heltäckande tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med att packa eller packa upp dina tillhörigheter, lasta eller lossa dem i lastbilen, transportera dem över staden eller till och med över landet - vårt team är här för att hjälpa till.

Arboga är en liten svensk stad belägen i hjärtat av Västmanlands län och är ett av de populäraste städerna i Sverige. Beläget i hjärtat av landet, erbjuder det ett brett utbud av boendealternativ och utmärkta allmänna kommunikationer till andra städer och städer. Med sitt pittoreska landskap är Arboga en idealisk destination för dem som letar efter en avkopplande. Staden har också ett omfattande kollektivtrafiknät som gör det enkelt att utforska allt som staden har att erbjuda

Det är känt för sin rika industrihistoria, såväl som sin fantastiska naturliga skönhet. Staden har varit ett stort centrum för industri sedan slutet av 1800-talet, då den var hem för några av Sveriges viktigaste fabriker. Idag behåller Arboga fortfarande sitt industriella arv, men erbjuder också besökarna en unik upplevelse med sina pittoreska landskap och ett rikt djurliv. Besökare kan utforska de närliggande skogarna och sjöarna utöver detta erbjuder Arboga också massor av utomhusaktiviteter som fiske och vandring. 


Offertförfrågan

Om ni känner er redo kan ni enkelt fylla i formuläret så får du ett anpassat pris direkt på mailen! 

Våra tjänster i ArbogaVad säger våra kunder om oss?

Kundnöjdhet är en av våra prioriteter och vi jobbar ständigt med att din flytt och städupplevelse ska vara av högsta kvalitet. Vi tar även emot kundernas respons för att ständigt utveckla verksamheten.Tips

Vi har några tips för dig oavsett om du packar ihop ditt hem eller börjar ett nytt nytt kapitel, är det bäst att ha någon form av plan och veta vad som är vad när det kommer till hushålls flytt. Fortsätt läsa för tips och tricks som hjälper dig att göra din flytt så mycket enklare!

Pris

Priset för våra tjänster beror helt enkelt på storleken samt hur mycket som ska flyttas eller städas vi har några standard riktlinjer när det kommer till prissättning annars så är priset anpassat utefter varje specifikt fall baserat på informationen så vi får in i offerten som ni skickar in.

RUT-Avdrag

Tjänsten bohagsflytt ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget.