Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Hur ska jag hitta en bra flyttfirma vid flytt?

|19/01, 2023

Hur ska jag hitta en bra flyttfirma vid flytt?

Är du på jag efter en bra flyttfirma inför din flytt, kanske ska du flytta till från din gamla lägenhet till ditt nya hus som du precis har köpt? Då kan det vara bra att kolla upp vissa saker innan man tar ett beslut i detta.

När man ska söka efter en flyttfirma så vill man vara säker på att man väljer rätt och får en bekväm upplevse därtill, då det kan vara dyrt och stressigt och i vissa fall kostsamt. Men det finns mycket man kan göra för att allt ska gå smidigt till och du kan få en flytt som är förmånlig utan att behöva kompromissa med kvalitet och säkert 

Hur ska jag hitta rätt firma?

  1.  Först och främst kan man börja med att söka på Google efter olika sökfirmor för att därefter gå igenom deras tjänster och erbjudande för att se om det passar ens efterfrågan.

  2. Välj 3-5 företag som du känner dig nöjd med att fortsätta kolla upp.

  1. Kolla upp företaget och dess kredibilitet genom att exepemvis besöka Allabolag för etablerings år och intäkter, eller recensions sidor som Reco & Trustpilot.

  2. Skicka en offert till de företaget som du valt ut för att få en prisförfrågan på den tjänsten du är ute efter.

  3. Jämför priserna från offerterna du tagit in och ta ett beslut baserad på all undersökning du gjort.

  4. Boka tid med firman och få hjälp med din flytt.

  5. Glöm inte att ge ett omdöme till företaget efter utförd tjänst vare sig du har några klagomål eller är nöjd med utförandet.

Det lilla extra för att spara pengar på flytten

Genom att undersöka flyttfirmor kan du hitta en som passar din budget och erbjuder en säker och pålitlig service. Du bör också överväga att använda ekonomiska flyttalternativ som att hyra en lastbil eller använda en förvaringsenhet istället för att anlita en professionell flytt. Dessutom hjälper effektiv packning dig att spara pengar genom att minska mängden föremål som behöver flyttas - detta kan också bidra till att minska stressnivåerna i samband med att flytta.